Odrasli

Kursevi za odrasle su usklađeni sa kursevim jezika ostalih Francuskih instituta u Srbiji (Beograd i Niš), kao i sa Zajedničkim evropskim okvirom za učenje, nastavu i ocenjivanje jezika, te   predstavljaju idealnu pripremu za polaganje Delf i Dalf ispita (od A1 do C2)

Polaznici naših kurseva u mogućnosti su da svake nedelje učestvuju u kulturnim aktivnostima Francuskog instituta, primenjujući tako svoja znanja u realnim situacijama svakodnevnog i kulturnog života

Nova dinamika kurseva: kursevi u trajanju od 7 nedelja, koji počinju na svaka 2 meseca.

Ovde možeti preuzeti kalendar upisa i cenovnik kurseva koji važi od septembra 2017. godine.

Ovde možete preuzeti pravilnik za kurseve za odrasle: Pravilnik za odrasle – Règlement adultes – 2016-2017

KURSEVI ZA ODRASLE
(od 18 godina)
  • 2x1h30h / nedeljno
  • 7 nedelja

Kursevi za odrasle namenjeni su svima koji žele da započnu upoznavanje sa francuskim jezikom i kulturom, kao i za one koji žele da usavrše svoja znanja. Studenti, zaposleni i penzioneri mogu se upisati na ove kurseve nakon kratkog razgovora tokom kojeg se utvrđuje grupa koja odgovara nivou znanja i očekivanjima polaznika.

PRIPREMNI KURSEVI
za ispite DELF B2
i DALF C1
  • 2h / nedeljno
  • 7 nedelja

Ovi kursevi su namenjeni polaznicima koji već imaju dobro znanje francuskog jezika i koji žele da se upoznaju sa specifičnim formama izražavanja (ekspoze, esej, sinteza), čije poznavanje je neophodno za polaganje ovih ispita.

INTENZIVNI KURSEVI


(za odrasle i srednjoškolce)

  • 21h
  • 3 nedelje (početkom leta i eventualno tokom zimskih praznika)

Intenzivni kursevi namenjeni su svima koji žele da iskoriste period odmora za učenje francuskog ili unapređivanje svog nivoa. Polaznici rade u malim grupama koje se okupljaju svakog dana, u terminima fleksibilnijim od klasičnih kurseva u okviru standardnih ciklusa.

KURSEVI PO POTREBI, ZA PREDUZEĆA Francuski Institut Niš takođe organizuje individualne kurseve ili posebne grupe opšteg francuskog ili poslovnog francuskog jezika, obezbeđujući progresivno učenje jezika koje polaznicima pomaže u ostvarivanju željenih ciljeva.

Za više informacija o svim kursevima, molimo da se obratite Claudine Misic, koordinatorki za kurseve za odrasle, na broj telefona 021 47 22 900 ili da pišete na sledeću adresu : claudine.misic@institutfrancais.rs