Putujući studentski sajam 2015. i početak kampanje za dodelu stipendija za 2016 – 2017. univerzitetsku godinu

Odaberite Francusku i već sada počnite da se spremate za sledeću univerzitetsku godinu !

 

U sredu 4. novembra 2015. od 10h do 18h

Rektorat Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1

 

U saradnji sa Campus France, francuskom agencijom koja se bavi promocijom francuskog visokog školstva, Francuski instituti iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore organizuju sedmi Putujući studentski sajam. « Balkansku turneju 2015. godine ».

 

I ove godine sajam se održava u Beogradu sa ciljem da pomogne srpskim studentima i omogući im da dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima  na Balkanu. Sajam će, u holu Rektorata Univerziteta u Beogradu, okupiti predstavnike francuskih univerziteta, rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbijii i na Balkanu kao i sve važne univerzitetske aktere iz svih zemalja domaćina.

 

Studenti mogu da prisustvuju i tematskim predavanjima o mogućim studijskim programima iz sledećih oblasti : tehničkih i primenjenih nauka, ekonomije i menadžmenta, društvenih i humanističkih nauka i francuskog jezika, političkih nauka i prava.

 

Tim povodom Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji pokreću novu kampanju za dodelu stipendija za univerzitetsku 2016 – 2017. godinu.

 

Iskoristite ovu važnu priliku da biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2016 – 2017. godinu i dođite da se informišite o mogućnostima finansiranja vaših studija u Francuskoj.